Sezonul acesta lasă-te inspirată de cel mai fascinant trend pe care l-am creat special pentru ca stilul tău vestimentar să se mențină în top.
Non culorile, culorile indicatoarelor și marcajelor (galben, roșu, verde) au îmbrăcat podiumurile multor designeri, semnalizând o puternică dorință de egalitate, libertate și relaxare.
În ciuda căldurii care încă persistă, a venit timpul să faci un update garderobei tale adăugând produsele noastre 3 in 1: cool, practice și versatile.
Trendul army revine constant în modă, iar jacheta camuflaj este deja o piesă de bază a garderobei noastre. Ce ar fi să adăugăm și pantalonii army, care ne duc cu gândul la uniforma militară?!
Am realizat o piesă la îndemâna tuturor fashionistelor, săracă în aplicații și accesorii.
De ce?
Tocmai pentru a fi mai ușor de integrat în ținutele obișnuite.
Recomandarea noastră: introdu o singură piesă army ținutei tale. Fiind o piesă tipic masculină, nu dorim să îți pierzi feminitatea.
Am aplicat o căptușeală roz călduroasă, pentru ca tu să îi poți purta chiar și în anotimpul rece. Datorită materialului utilizat și anume fâș impermeabil, pantalonii army pot fi etalați pe pârtiile de schi. Adaugă o jachetă tip bomber într-o singură culoare și lasă pantalonii să fie vedeta ținutei.

Cea mai fascinantă parte a colecției noastre apare abia acum.
Vă prezentăm pantalonii cargo, fiind un tip de pantalon cu buzunare aplicate lateral, care reușesc să înlocuiască foarte ușor necesitatea unei borsete sau gentuțe.
Dacă în trecut erau purtați doar de soldați sau de tăticii tipic americani, acum designerii aduc un update modelului, punându-l în mâinile celor mai bine îmbrăcate femei. Da! Se poartă pantalonii cargo.
Fiind un brand românesc high-street, am adăugat colecției 3 culori diferite care să rezoneze cu fiecare femeie și stil în parte.
▪ Roșu: pentru femeile ultra-sexy, cele care sunt capabile să capteze atenția în totalitate.
▪ Kaki: pentru femeia misterioasă, care este într-o continuă explorare a frumosului.
▪ Negru: pentru femeia impunătoare, care trece peste orice extravaganță cu ajutorul atitudinii sale.

Ne dorim de foarte multă vreme să aducem un element chic, care mizează pe diferite influențe ale sezonului rece. Astfel s-a format hanoracul scurt de tip bomber, care este prevăzut pe întreaga suprafață a gâtului cu un material lejer, împiedicând frigul.
Bluza body cu texte brodate poate fi asociată cu ușurință oricărui produs din noua colecție, modelându-se ușor atât pantalonilor cargo, cât și celor sport sau office.

Da! Ați auzit bine! Noua colecție cuprinde o serie de pantaloni negrii cu diverse aplicații care pot fi purtați la birou.
V-am trezit curiozitatea? Vă invităm pe www.divalo.ro unde vă puteți crea combinațiile favorite!

AUTOR: Andreea Maria Babă